pon - čet: od 9:00 do 15:00petek: od 9:00 do 13:00
Independence International, d.o.oCankarjeva ulica 60, Radovljica 4240
Prihodnost se skriva v rastlinskem svetu

Naši izdelki

Več kot 130 izdelkov z namenom pomagati dvigniti kvaliteto življenja ljudem !

Prepričani smo, da se prihodnost skriva v rastlinskem svetu. Tako v naših izdelkih zagotavljamo s pomočjo narave visoko učinkovitost brez stranskih učinkov.
Naš izbor temelji na njihovi tradicionalni rabi. Ohranjamo njihovo frekvenco, ki ji interpelirajo naši možgani in se ustrezno odzovejo. Sledimo najnovejšim raziskavam v kemiji in biokemiji. Poseben poudarek dajemo rastlinskim izvlečkom tradicionalne rabe z upoštevanjem teh izkušenj. Večina postopkov se izvaja v hladnem mediju ( Cool Technology ), da ohranjamo vse lastnosti termo labilnih učinkovin.

produkt-22
Načrtujemo, razvijamo in izdelujemo široko paleto izdelkov, katerih cilj je zadovoljiti najvišja pričakovanja uporabnikov. Ne zanimajo nas trendi in hit izdelki minljivega značaja, temveč se usmerjamo zgolj v ponudbo izdelkov, ki delujejo tudi v praksi in ustvarjajo neizmerno zadovoljstvo pri uporabnikih. Ponosni smo, da večina kupcev ostajajo naši dolgoročni uporabniki ter se ponovno vračajo k nakupu.
Osnovno poslanstvo naših izdelkov je pomagati do boljšega počutja in posledično življenja najširšega kroga ljudi. V času preobremenjenosti in hitrega življenjskega tempa je zdravje ena najdragocenejših vrednot in je prva na listi želja ljudi po vsem svetu. In kot možnost za svoje zdravje in boljše počutje pri nas že od nekdaj stavimo na bogastvo, ki ga nudi narava..
Večina izdelkov iz našega prodajnega programa je formuliranih ali v celoti narejenih v laboratorijih v Franciji, kateri slovijo po precizni in visoko kakovostni tehnologiji ter prvovrstni proizvodnji. Posledično vsi izdelki ustrezajo strogim normam Evropske unije ter v skladu z standardom GMP ( Good Manufacture Practice ), kateri zagotavlja ustrezen izvor surovin, sledenje kakovosti in spoštovanju visokih zahtev glede varnosti živil.

produkt-28
Vsako fazo postopka izdelovanja in kvalitete izpeljemo v lastni režiji skupaj z našimi mednarodnimi partnerji in strokovnjaki.
Poleg tega izjemno spoštujemo in cenimo mnenja kupcev, saj nam pomagajo konstantno nadgrajevati ter izboljševati izdelke, zato se sodelovanje z nami ne konča zgolj pri nakupu izdelka ali dveh, temveč si vedno vzamemo čas za povratne informacije ter zadovoljstvo ob uporabi.
Kupovati pri nas je varno, predvsem pa tudi zabavno, saj se strokovno usposobljeno osebje vedno potrudi, da skupaj poiščemo najustreznejše odgovore in izdelke za boljše počutje.
Ljudem želimo pomagati pri premagovanju drobnih težav na naraven način, jih osrečiti in povrniti nasmešek na obraz. Samo to in nič več.

Novice

Dobivajte zadnje novice preko maila.